For barn
for barn

Eventyrfortellerteaterstund er Haugesund Teaters tilbud til de aller minste og er en populær møteplass for småbarnsfamilier lørdags formiddag. Billettene koster kun kr. 45,- (40,- dersom du abonnèrer på Haugesunds Avis), og programmet varierer mellom dans, teater, musikk og dukketeater.

Høstens program strekker seg fra 6.september 2014 – 29.november 2014.
Følg oss på facebook her, og få kontinuerlige oppdateringer av programmet gjennom sesongen.

 

00 - default
22.november, klokken 11:30, 13:00 & 14:00.
Barnas Jul – Haugesund barne- & Ungdomsteater

Fra 5 år, Varighet ca. 25 minutter.
Kjøp billetter her.

Bilde-9-1-682x1024
29.november, klokken 11:30, 13:00 & 14:00.
Spurv – Teater fot

Spurvene er små, lubne og lurvete, og de opptrer som oftest i flokk. De er ikke så redde, nesten litt frekke, og de holder seg i nærheten av mennesker hele året. De fleste barn kjenner spurven, og kan kanskje se at den er nysgjerrig og leken som dem selv. I forerstillingen blir spurvene klekket ut i solvarmen, og finner veien ut av egget og reiret og forsøker seg på livets utfordringer. Det skumleste er kanskje å komme vekk fra hverandre…
Fra 0-2 år, Varighet ca. 30 minutter.
Kjøp billetter her.

  • id-

BOBLE

Alle vet vel at dukker blir levende under vann?

På havets bunn lever irriterende plankton, sjøpølser og mystiske skikkelser. BOBLE møter dem alle og når farer truer må han ordne opp! Forestillingen fokuserer  på elementene farger, lys, bevegelse og musikk, som sammen med visuell film, akrobatikk og halsbrekkende stunts gjør dette til forestillingen for de minste!

BOBLE er laget i samme nerven som Sommerfugl, en tidligere forestilling vi har laget for de minste.

I våre babyforestillinger arbeider vi grundig med kombinasjonen av profesjonell dans og teater sammensatt med spesialkomponert musikk som fungerer som de eneste uttrykkene, stykket er ellers ordløst. Denne gangen møter vi en breakdanser i rollen som dukken! Et komplett kunstnerisk uttrykk for de minste sammen med de voksne!