For barn
for barn

Eventyrfortellerteaterstund er Haugesund Teaters tilbud til de aller minste og er en populær møteplass for småbarnsfamilier lørdags formiddag. Billettene koster kun kr. 45,- (40,- dersom du abonnèrer på Haugesunds Avis), og programmet varierer mellom dans, teater, musikk og dukketeater.

Høstens program strekker seg fra 6.september 2014 – 29.november 2014.
Følg oss på facebook her, og få kontinuerlige oppdateringer av programmet gjennom sesongen.

 

Knuff og klem
4.oktober, klokken 11:30, 13:00 & 14:00.
Knuff og klem – Teateret ditt v/Larsen og Vik

Knuff og klem er en musikalsk og rampete piratforestilling, om de to karakterene; Kaptein Klem og Kaptein Knuff. Inspirert av barndommens sjørøverhelter og Helan & Halvan. Piratenes eneste mål er å gjøre ekte pirater av publikum! Bli med på blant annet fekting, piratskole, sang og spisekonkurranse!
Fra 5 år, Varighet ca. 45 minutter.
Kjøp billetter her.

IMG_6447
11.oktober, klokken 11:30, 13:00 & 14:00.
Lykkelig med sukker på – Krabatene v/Hilde A. Hagesæter, Irene Ahnéll, Lars Sveinung Lid og Tarjei Vatne

Et frydefullt dypdykk i Prøysens musikalske skattekiste! Fra et enormt mangfold av Prøysen-viser har krabatenes sprudlende trubadurtropp valgt ut et knippe perler i en musikalsk, poetisk og herlig kabaretforestilling for hele familien! Forestillingen er en ren nostalgitripp for den eldre generasjon, samtidig som den voksende generasjon kanskje får sitt aller første møte med Prøysen og hans fantastiske visekunst. Her er det lov å synge med!
Fra 3 år, Varighet ca. 40 minutter.
Kjøp billetter her.

Kattekalven02
18.oktober, klokken 11:30, 13:00 & 15:00.
Fra kattekalvens hemmelige skattekammer – v/Thea Borring Lande og Erlend Viken

Hører du musikken? Kjenner du det krible i kroppen? Kanskje det er trollet som vil ut, eller ei lita mus? I Kattekalvens hemmelige skattekammer gjemmer det seg mange spennende historier. Forestillingen har fokus på barnas eventyrlyst og nysgjerrighet, musikalitet og rollelek.
Fra 3 år, Varighet ca. 30 minutter. Siste forestilling har kulturnattbutton.
Kjøp billetter her.

Herr Alfredsen
25.oktober, klokken 11:30, 13:00 & 14:00.
Sinte Herr Alfredsen – Torfinn Sirnes med venner v/Torfinn Sirnes, Johannes Støle og Vidar Ingvaldsen

Møt Herr Alfredsen, en mann som verken smiler eller ler! Han er faktisk litt sur og sint! Vennene hans kommer ofte innom på besøk; kanskje noen av dem klarer å muntre ham opp? “Herr Alfredsen” er både billedbok og barneplate, og denne formiddagen blir boken presentert sammen med musikk spilt av Herr Alfredsens eget husorkester!
Fra 4-9 år, Varighet ca. 30 minutter.
Kjøp billetter her.

00 - default
22.november, klokken 11:30, 13:00 & 14:00.
Barnas Jul – Haugesund barne- & Ungdomsteater

Fra 5 år, Varighet ca. 25 minutter.
Kjøp billetter her.

Bilde-9-1-682x1024
29.november, klokken 11:30, 13:00 & 14:00.
Spurv – Teater fot

Spurvene er små, lubne og lurvete, og de opptrer som oftest i flokk. De er ikke så redde, nesten litt frekke, og de holder seg i nærheten av mennesker hele året. De fleste barn kjenner spurven, og kan kanskje se at den er nysgjerrig og leken som dem selv. I forerstillingen blir spurvene klekket ut i solvarmen, og finner veien ut av egget og reiret og forsøker seg på livets utfordringer. Det skumleste er kanskje å komme vekk fra hverandre…
Fra 0-2 år, Varighet ca. 30 minutter.
Kjøp billetter her.

  • id-

BOBLE

Alle vet vel at dukker blir levende under vann?

På havets bunn lever irriterende plankton, sjøpølser og mystiske skikkelser. BOBLE møter dem alle og når farer truer må han ordne opp! Forestillingen fokuserer  på elementene farger, lys, bevegelse og musikk, som sammen med visuell film, akrobatikk og halsbrekkende stunts gjør dette til forestillingen for de minste!

BOBLE er laget i samme nerven som Sommerfugl, en tidligere forestilling vi har laget for de minste.

I våre babyforestillinger arbeider vi grundig med kombinasjonen av profesjonell dans og teater sammensatt med spesialkomponert musikk som fungerer som de eneste uttrykkene, stykket er ellers ordløst. Denne gangen møter vi en breakdanser i rollen som dukken! Et komplett kunstnerisk uttrykk for de minste sammen med de voksne!